Nyhetsbildet – Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg! Spre denne informasjonen – websiden – videre!

Følg pengene så finner man svaret

Posted by Fredsvenn den november 19, 2009

Vaksineaksjon.no arrangerer fakkeltog over hele landet på torsdag 19/11. Vi legger fakkeltoget til kl 19:00 – 21:00! Spre ordet!

Dette er en feiring, vi har mye å feire, samtidig som dette er en veldig viktig markering for de som allerede har lidd etter sterke bivirkninger etter vaksinen. Dette er en markering der vi vil uttrykke vårt engasjement FOR god helse, samtidig som vi vender ryggen til en dårlig testet og usikker vaksine, presset på folket gjennom massesuggesjon og manipulering i media. Vi markerer at en ny folkebevegelse er i gang…Bli med oss du også!

Fakkeltog

Det er noe surrealistisk over det som skjer i Norge nå. Stadig flere stopper opp og spør: “Hallo – hva i huleste er hensikten med all vaksinepropagandaen og svineinfluensaskremselen ? Har media og myndighetene gått helt fra vettet ?”

Årets utgave av keiserens nye klær, den planlagte på lissom-pandemien, har en grumsete forhistorie som nå må granskes nøye, inkl. medias rolle.

Beretningen om en planlagt pandemi

Nyhetsspeilet

You can’t make any real money without a boogeyman, and the new «Bird Flu» hoax is the latest scam used to generate profits for pharmaceutical company insiders.

Skrekken har slått det norske folk. Dette etter at Verdens Helseorganisasjon (WHO) varslet sine medlemsland om at svineinfluensaen (H1N1) har blitt en global pandemi. ”Vi står ved starten av en ny pandemi — det vil si en verdensomspennende influensaepidemi forårsaket at et nytt virus. Erfaringsmessig skjer dette tre – fire ganger hvert hundreår”, sa Helse- og omsorgsminister Bjarne Håkon Hanssen. Dette var annonseringen av den første globale influensapandemien på 41 år. 140 personer hadde da dødd av influensaen – globalt. Noe som er likt med null. Hvert år dør det mange mennesker av et utall forskjellige influensatyper.

”Viruset har så langt vist seg ikke å være så farlig som vi kunne fryktet. Det meldes fra enkelte land om at situasjonen kan sammenliknes med en vanlig sesonginfluensa. Vi håper det ikke vil bli verre, men vi er forberedt om så skulle skje”, la Hanssen til.

”At WHO nå erklærer fase seks betyr at vi har fått en pandemi som alle land, inkludert vi i Norge, må forberede seg på å bli rammet av. Utviklingen er i tråd med det vi har forventet”, sa direktør i Helsedirektoratet, Bjørn-Inge Larsen. Ulike strategier for pandemihåndtering ble aktivert i ulike land. I Egypt slaktet man alle grisene og i Hong Kong stengte myndighetene alle skolene for å unngå spredning.

Norsk folkehelseinstitutt ble, som med de fleste andre lignende helseinstitutter i Vesten, opprettet i 1929 etter en betydelig donasjon fra Rockefeller Foundation. I mer enn 70 år har Folhehelsa vært et privat foretak som har hatt til hovedhensikt å markedsføre og selge vaksiner i Norge på vegne av Rockefeller Foundation. Norske helsemyndigheter har kjøpt inn 9,4 millioner doser av vaksiner mot svineinfluensa. Alle vil få tilbud om gratis vaksine. Kommunene får ansvaret for å gjennomføre vaksineringen, og folk kan vaksinere seg både hos fastleger og på eventuelle arrangement igangsatt av kommunene. Prislappen er 650 millioner kroner. I tillegg vil det gå med en del hundre tusen arbeidstimer dersom alle disse vaksinene skal brukes.

Jan Helge Solbakk, professor i medisinsk etikk ved Universitetet i Oslo, mener dette er å kaste penger ut av vinduet. ”Bjørn Inge Larsen og Helsedirektoratet har hausset opp hele epidemien”, sa han til Vårt Land. Han avviser at det er noen grunn for 98 prosent av befolkningen å være føre var i forhold til en epidemi som for de fleste vil fortone seg som en forkjølelse eller lettere influensa.

Det er et stort spørsmål hvor vidt vi har blitt myndighetens prøvekaniner slik at det øverste organ og bakmenn kan tjene stor profitt på pandemi som statistisk bare blir blåbær og smuler i henhold til foreksempel tuberkulose. Media liker å blåse opp sine egne historier, da svineinfluensan brøt ut for første gang i slutten av mars fikk vi lese at 159 dødsfall hadde rammet mexico på grunn av H1N1 viruset. Like etter gikk både verdens helseorganisasjon (WHO) og Mexicos egen helseminister Jose Angel Cordova ut i media og sa at det dreide seg om syv bekreftede dødsfall, ikke 159.

Allerede i 2005 pushet Bush regjeringen skremselspropaganda om en kommende influensaepidemi ved å si at den kunne myrde så mange som 1,9 millioner amerikanere alene på sitt verste, eller i beste fall 200.000, noe som det ble store overskrifter av. ”Vi må forberede oss på den verste skrekk scenarioet”, skrev New York Times. Advarselen førte til at over 20 millioner doser av Tamiflu ble kjøpt inn for 100 dollar pr dose, noe som til sammen kom opp i den komplette sum av 2 milliarder dollar. Året før, i juni 2004, hadde firmaet Gilead gitt eksklusive rettigheter for salg av Tamiflu til Roche.

Tamiflu ble utviklet av Gilead Sciences Inc., som eier den intellektuelle eiendomsretten, og blir produsert av det sveitsiske farmasøytiske firmaet Roche. Begge tjener nå milliarder av dollar. Donald Rumsfeld, som i 1997 ble valgt som formann av Gilead Sciences, Inc., en posisjon han beholdt frem til han ble forsvarssekretær i Bush adminstrasjonen, tjener en enorm profitt på salget av Tamiflu.

Rumsfeld, som under George W Bush bl.a førte USA i krig i Afghanistan og Irak og som støtter tortur av fanger, har sittet i styret fra Gilead ble lansert i 1987. Han eier mellom 5-25 millioner dollar i Gilead aksjer og økningen av Gileads aksje, enhetsprisen går fra 35 til 57 dollar per enhet, har ført til at han har tjent mellom 2.5-15.5 millioner dollar på eventyret. Hvor Rumsfeld fikk innsideinformasjon om svineinfluensaen lenger før den brøt ut er ukjent.

I følge en kilde som er kjent av den undersøkende journalisten, forfatteren og syndikerte spaltisten Wayne Madsen, viss artikler har stått i The Village Voice, CounterPunch, Online Journal, Wired, In These Times, Insider Magazine og From The Wilderness, så har en forsker som har forsket på det dødelige Ebola-viruset i Afrika samt HIV/AIDS konkludert at H1N1 trolig har blitt genetisk framstilt som et biologisk våpen.

Wayne Madsen hevder også at kilden hans og en annen Indonesisk kilde “er overbeviste om at utbruddet av svineinfluensaen i Mexico og deler av USA er resultatet av et menneskeskapt patogen som kan skape en global pandemi med katastrofale følger”. Men det er viktig å understreke at det er alt for tidlig å anta dette. Vi må akseptere at det så langt er bare et lavt antall ofre for svineinfluensaen sammenlignet med de over hundre tusen I Mexico som pådrar seg sykdommer som ligner på tuberkolose og malaria.

Salget av influensamedisinen Tamiflu har økt med 203 prosent første halvår i 2009. Roche har solgt influensamedisin for til sammen 1 milliard sveitsiske franc, i underkant av seks milliarder norske kroner. Roche regner med å selge influensamedisin for ytterligere 1 milliard sveitsiske franc neste halvår. Legemiddelprodusenten sier samtidig at de vil øke produksjonskapasiteten til 400 millioner pakninger i året innen 2010. (©NTB)

Først het det seg at vaksinen ikke hadde ikke hadde noen bivirkninger. Saken er at den bl.a inkluderer inneholder tungmetaller, og da særlig kvikksølv, og andre farlige stoffer. Dessuten har den en rekke bivirkninger. Men ekspertene understreker at det er større risiko forbundet med å ikke ta vaksinen.

Who Owns the Rights on Tamiflu: Rumsfeld To Profit From Bird Flu Hoax

Snopes.com: Tamiflu and Donald Rumsfeld

Tamiflu Scandal: Gilead Sciences’ Donald Rumsfeld Connection

The Tamiflu / Rumsfeld Connection – Urban Legends

Konspirasjonsinfluensa – magasinet – Dagbladet.no

Folkeaksjonen Vaksineaksjon.no ledes og støttes av flere grupperinger som blant annet består av Norges største anti-vaksinegruppe på nett, Nyhetsspeilet.no, Fritt helsevalg.org og Network Marketing.no m.fl.

Bevegelsen har startet fordi mange nok mennesker mener at den informasjon man får tildelt fra http://www.fhi.no Folkehelseinstituttet, Statens legemiddelverk.no, media og legemiddelindustrien ofte er sterkt misvisende. De mener at disse institusjonene blander snevre næringsinteresser med folkehelsa og at de kun viser deler av det store bildet for folket og at de til og med kommer med grove løgner, påstander og skremselspropagandarettet markedsføring av vaksiner og andre skadelige medikamenter, noe som spesielt har preget H1N1 vaksinen. Vaksineaksjon.no har også argusøyne i oppfølgingen av HPV vaksinen og andre vaksiner.

Vaksineaksjon.no: ”Vaksineaksjon er en anti-vaksineaksjon, og med basis i virkeligheten og fakta vet vi at vi vil vinne frem hos det norske folk. Vårt mål er ikke å bekjempe selskap eller institusjoner, men bringe nok mennesker til bevissthet rundt dette slik at disse organisasjonene MÅ endre kursen og jobbe for folkets sak, noe flere av disse (blant dem Folkehelseinstituttet) helt klart ikke gjør per i dag.

Målet for folkeaksjonsgrupperingen er å skape helsefrihet for det norske folk, frihet til å motta hele sannheten, frihet til å kunne velge selv uten skremselspropaganda og tvang, frihet for å kunne føle seg trygge i et samfunn basert på rene verdier.”

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: