Nyhetsbildet – Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg! Spre denne informasjonen – websiden – videre!

Demonstrasjon i regi av Skeiv verden

Posted by Fredsvenn den september 3, 2009

Irak har som Afghanistan ikke kun fått en av verdens mest korrupte regjeringer, foruten en av de mest horible minoritetssituasjoner på kloden.Ikke kun religiøse og etniske minoriteter forfølges, plyndres og drepes, foruten homofile miljøer. Det er ikke lett å overleve i en slik situasjon. Vesten har i store trekk vært med på å skape de forholdene som nå gjelder, og da ikke aller minst gjennom å gå til krig, plyndre nasjonens naturressurser og oppfordre og fremme borgerkrig.

Skeiv Verden Oslo avholder en demonstrasjon utenfor stortinget etter at to av våre medlemmer som er i fra det sørlige Irak har fått endelig avslag på opphold i Norge.

Irak har etter hvert utviklet seg til å bli et særdeles farlig land å være homofil i.
Vi vet at til og med land som Libanon har erkjent hvilken fare homofile løper ved å oppholde seg i Irak, og har innvilget flere flyktningstatus der.
Den siste rapporten fra Human Rights Watch som utkom den 17. august mener at så mange som 90 homofile har blitt myrdet i Irak siden januar 2009. Rapporten nevner videre at flere hundre homofile har blitt myrdet i Irak de siste fem årene.

Deler av det Muslimske presteskapet i Irak, og da særlig de sjiamuslimske, har dessuten anmodet militsgrupper, politi og militære om å være særlig på utkikk etter feminine eller feminiserte menn da dette kan være en indikasjon på at de er homofile.

Mordene har ofte skjedd med særdeles bestialske metoder,noe også HRW nevner i sin rapport. Også nyhetskanaler som BBC og CNN har tatt opp denne saken ved flere anledninger. Til Dette helvete for homofile ønsker altså vårt hjemlige UDI å sende homofile tilbake til. Dette kan vi ikke sitte rolig å se på uten å markere vår motstand på så kraftig måte som mulig.

Derfor håper vi at så mange som mulig møter opp til demonstrasjonen for å markere motstand mot UDIs handlemåte i disse sakene vi kan ikke sitte rolig og se på at våre brødre blir sendt tilbake til noe som etter all sannsynlighet vil føre til en viss og grusom død.

«The latest anti-gay terrorism in Iraq — is gluing shut the anuses of homosexuals, while forcing the victims to ingest a form of Ex-Lax. The special glue can only be removed by surgery — thus often leading to a painful death.»

Sted: Plassen foran Stortinget i studentlunden
Tid: Søndag 6 August 2009 kl.15.00

Møt opp og vis deres støtte!!!!

RAQ-large

eller

persecution-of-gays-in-iraq

bankssf-iraqi-protest-wilson-credit1

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: