Nyhetsbildet – Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg! Spre denne informasjonen – websiden – videre!

Fødselen (eller sluttfasen) til den nye verdensorden

Posted by Fredsvenn den februar 4, 2009

Men den overser noe. Grunnleggelsen av Israel. Den starter ved Første verdenskrig på tross av at kampen har langt dypere røtter. Man må tilbake til vår sivilisasjons begynnelse, til dannelsen av hierarkiene og de ulike maktpolene, der i blant jødene med sin engudslære og lineære historiefortåelse, noe som leder an til NWO, noe som under tiden med første verdenskrig også inkluderer Balfour avtalen, sionistenes støtte til ungtyrkerne og Israel Helphand, Lenin og Trotski, bolsjevikens kupp i 1917.

nwonewworldorder

nwo300resistthenewworldorder

nwosheeple2

nwoootower1

nwooofour_horsemen_apocalypse

nwooocapitalism

nwoo6a00d834515db069e200e550215d6e8833-640wi

nwoooburningmoney350

nwonew_world_order2

The beginning of anything is always problematic to pin down. For every beginning, there are always antecedents, causes, preparations, broader canvases to consider, etc.

World War I and the birth of the new-world-order project

Men den overser noe. Grunnleggelsen av Israel. Den starter ved Første verdenskrig på tross av at kampen har langt dypere røtter. Man må tilbake til vår sivilisasjons begynnelse, til dannelsen av hierarkiene og de ulike maktpolene, der i blant jødene med sin engudslære og lineære historiefortåelse, noe som leder an til NWO, noe som under tiden med første verdenskrig også inkluderer Balfour avtalen, sionistenes støtte til ungtyrkerne og Israel Helphand, Lenin og Trotski, bolsjevikens kupp i 1917.

Det er Ratline, en rød linje gjennom historien hvor grunnleggelsen av Israelø og oppfyllelsen av Johannes døperens evangelium, apokalypsen, er det sentrale. Ikke minst på grunn av NWO nærmest som en naturnødvendighet vil føre til et kollaps slik som det står beskrevet vedrørende Babels tårn, som er lite annet enn NWO.

Rothchildenes takeover av økonomien i Storbritannia, deretter i Frankrike, i etterkant av første verdenskrig, var essensiell når det kommer til det siste stykke av profetiens oppfyllelse. Makten, som før hadde befunnet seg i Italia, Venezia, var blitt flyttet til Spania/Portugal, deretter Holland, og var nå, i etterkant av industrialismen, ankommet England hvor den etter hvert, ikke minst gjennom Rothschildene, gikk i bankernes favør.

Hitler og nazismen var på mange måter en rest av de statene som ikke lenger fikk være med ettersom man ville bryte maktbalansen i Europa og heller bygge USA-Israel som kronen på verket. De gamle statene som det osmanske imperium, Østerrike-Ungarn, Russland, Tyskland osv. var ennå ikke kuet, men kjørte sin egen retning. Disse ble ødelagt unde de to verdenskrigene. De kristne i Sørvest Asia, som var en undertrykt minoritet i det osmanske riket, døde som en konsekvens av «The Great Game», som gikk ut på å konsolidere makten til de europeiske bankerne.

Britene, ikke minst Cecil Rhodes osv.  hadde arbeidet hardt for det britiske imperium, Pax Britanica, som senere, og da ikke aller minst gjennom CFR, amerikanernes svar på RIIA eller Chatham House i England, gikk over til USA. Dette var den store åpningen av angloamerikansk samarbeid og konstellasjon.

Folkemordet ble gjort av donmejøder, frimurere og tyrkiske nasjonalister og organisert fra den jødiske Tessaloniki. Disse har makten i Tyrkia frem til i dag på tross av at det nå rettes rettsaker mot de såkalte ergenekon, de tyrkiske fascistene som trolig har forbindelse med NATOs skjulte fascistorganisasjonen slik som operasjon Gladio.

I etterkant av Andre verdenskrig, som på mange måter handlet om tysk kontra israelsk-britisk (USA) maktsentre, to helt ulike måter å tenke og organiosere samfunnet sitt på – industrialister kontra bankere, tradisjonalister kontra liberalister, gikk man i samarbeid med de nazistene som ønsket å samarbeide, via operasjon Paper clip, Odessa osv., mens resten ble dømt. Gelen, østfrontens leder, ble senere satt til å lede Vesttysk etterretning.

Tiden var nå inne for å gå til kamp mot Russland og dagens «moderne» verden ble laget med sine organisasjoner og institusjoner, Marshalhjelpen, FN, Bretton Woods, NATO osv, som USA benytter seg av det de kan og er uinteresserte hvis de ikke kan gjøre det. De var i førsten med i den internasjonale krigsdomstol i Haag, men trakk seg ut av den og teppebombet Niceragua da de som det første landet i verden ble dømt av den.

Trotskistene rømte fra det stalinistiske Russland og ankom USA hvor de samtidig har vært «kommunister» og neokonservative som ikke minst har gjort seg gjeldende under Ronald Reagan, som sammen med Kohl og Thatcher, førte an utviklingen av den skruppelløse markedsliberale verdensorden som vi har i dag. Kirkpatrick doktrinen på 1980-tallet delte verden i totalitære, som vil si kommunistiske, og autoritære, som vil si samarbeidsvillige regimer, hvor av sistnevnte ble støttet – demokratiske eller ikke – men som ofte var de verste diktaturer. Dette var kampen mot demokratier, en kamp ledet av CIA globalt, mens Mossad arbeidet særskilt for Israel. Men det er som regel ingen forskjell mellom disse to.

USA tok britenes plass vedrørende Israel i etterkant av Andre verdenskrig, en krig som blant annet hadde som mål å jage jødene til Israel, noe det også står om i Johannes døperens evangelium. USA er på mange måter Samson, kjempen som hjelper Israel. WACL og andre fascistiske organisasjoner var også med i laget. Sarkosy, som har ødelagt fransk velferdssamfunn og arbeiderklasse, er sionist og arbeider for NWO. Verdenskrisen i dag er på mange måter et siste skritt ettersom de nå forsøker å innføre en NWO som kan «hjelpe oss ut av» krisen.

Men sionistene og andre spekulanter er ikke så dumme som vi skulle tro. Gjennom Soros fargerevolusjoner har de kuppet til seg makt rundt om i verden, og da ikke minst langs med Russlands grenser. Gjennom hva Naomi Klein refererer til som krisekapitalisme, økonomiske endringer som blir satt inn som sjokkdoktriner, har de tatt makten fra vanlige folk. Serbia er et helt klart offer for denne politikken via balkanisering. Man har benyttet seg av den afghanske jihad, som man satte opp mot Sovjet, noe ikke kun Russland har fått smake med unntak av Armenia og Serbia. Al Qaida betyr lite annet enn samarbeidsvillige muslimer.

I Irak gjennomførte man de sedvanlige splitt og hersk politikken da man benyttet seg av sjiaene, samt kurderne, som forøvrig også blir trent opp av Israel, til å få has på Saddam Hussein, for senere å benytte seg av sunniene for å få has på sjiaene. Irak-Iran krigen kan sies å være en lignende konstellasjon hvor man slår to fluer i et smekk. Irak har nå innført sharia, første gang i verdenshistorien i det landet. Landet er totalt ødelagt. To millioner mennesker drept, der i blant de siste restene av sørvestasias kristne, de som var igjen etter det store spillet rundt Første verdenskrig. Irak har 5 millioner flyktninger.

Obama sender nå, etter forhandlinger med det enormt sterke industrielle militærkompleks, soldater til Afghanistan og fortsetter å ruste opp både ute og hjemme, hvor han har lovet stor økning av militære ressurser. Dette er krefter han som president burde ha hatt krefter til å hamle opp med, men som han, slik det også er gjeldende i Tyrkia og andre ikke-demokratier, er underlagt. Hvilket spillerom Obama har etter at alle lobbygrupper har fått sitt gjenstår å se, men trolig ikke særlig mye. Dette på tross av at han kanskje er godhjertet.

Armenerne, som spiller sitt eget spill og som på mange måter kan sies å være på lag med russerne, støtter Obama bl.a for at han skal anerkjenne folkemordet mot armenerne, noe som kan gi dem retten på krigsskadeserstatninger mm. Dette kan gjøre at NATO landene mister en av sine hovedallierte Tyrkia. Israel, vil også lide av dette, ettersom landet har stått i en særstilling. Et fokus fra Israel til Armenia vil svekke deres sak. Om Obama vil anerkjenne folkemordet slik han har lovet gjenstår å se.

Uansett må det sies at verden i dag, og da spesielt Vesten, ikke kommer til å vare så lenge. Faktisk er Vesten på en rask vei ned. Andre land, og det er jo i dag nærmest det samme for bankerne hvilke land det går bar med osv., så lenge de lar private interesser få fritt spillerom, er på vei opp. Dette på tross av at de arbeider for «The American Century», Pax Americana, en periode som nå i stigende tempo viser seg å være over.

Jeltsin ga oligarkene fritt spillerom i Russland, noe Putin og Medvedev endret på. Bankerne er forbanna på dette der de prøver å få Jeltsin perioden til å bli oppfattet som en gyllen periode, mens de sier at Russland i etterkant har vært udemokratisk, de truer til og med med krig og en oppdeling av landet. Spørsmålet er derfor om vi ikke igjen er på en maktbalanse kurs slik som på 1800-tallets Europa, kun med den forskjell at den denne gangen er global.

Men Vesten er nok enda lenger nede. Rikdommen i Vesten, massesamfunnet USA lagde for å tekke den vestlige befolkningen, vil være vår svøpe. Sannheten var den første som gikk og i etterkant av Andre verdenskrig var dette McCartyismen osv., som også, i samtråde med masseforbrukssamfunnet og det amerikanske drøm, som nå kan vise oss egentlig å vært et mareritt, spredde seg til Europa. Intektull og kritisk samtale og kunst, politikken, forsvant og ble til flåseri, løgn og selvbedrag. Slik Gud hadde dødd på 1800-tallet dødde også politikken.

Mediene i dag, infotainment som det heter, har fått oss inn i en intelektuell dvale der hvor Guds død skapte en spirituell dvale. Hva vi trenger er en ny politisk og spirituell oppvåkning. Dette er det eneste som kan hindre våre samfunn til å gå opp i limingen og forvitre. Vi må våkne opp, rive av oss lenkene, kaste av oss maktsystemet, få politikken og det spirituelle, «Truth, Justice, Peace» , inn i hverdagen og bygge et bærekraftig samfunn, viss dette da ikke er for sent. Israel kan nok være der, kanskje et tostatsløsning, eller en enstatsløsning, men det må bli fred og TJP med palestinerne.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: