Nyhetsbildet – Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg! Spre denne informasjonen – websiden – videre!

"Give me your tired, your poor, your huddled masses yearning to breath free…"

Posted by Fredsvenn den desember 27, 2008

Europa eksporterer nå sine holdninger til Amerika – i alle fall når det gjelder innvandring. Den amerikanske kongressen flørter med lover som skal holde ute de samme menneskene som Frihetsgudinnen påstår hun ønsker seg: De fattige og slitne. Historisk sett har USA elsket sine elendige, sultende nykommere. De har vært de eneste som har vært desperate nok til å tro på den amerikanske drømmen. Fordi de har trodd på den, har den også gått i oppfyllelse for mange. I likhet med Israel trengte også den angloamerikanske elite desperat befolkning for å underlegge seg og «bygge» landet.


I  Central Falls, R.I., en by for det aller meste bebodd av folk med latin amerikansk bakgrunn, blir hundrevis av mennesker som ikke har blitt anklagd for noe som helst satt i forvaring sammen med folk som er anklagd for narkotika osv. Disse har blitt fanget i nasjonens nedslag på illegale immigranter. Donald W. Wyatt Detention Facility, et fengsel ved siden av det offentlige sportsområdet ved utkanten av byen, er en del av et ekspanderende nettverk av andre fengsler, større og mer fjerntliggende, hvor av alle deporterer de arresterte uten muligheten for å kunne protestere.

City of Immigrants Fills Jail Cells With Its Own

”A healthy economy and the end of the election cycle present an opportunity for a well-crafted immigrant legalization proposal. A large-scale legalization program, coupled with enforcement directed against illegal employers, would represent a remarkable change in fortune for the millions of undocumented workers who just a few years ago were the targets of the harshest immigration policies of the past half-century.”

– T. Alexander Aleinikoff – INS General Counsel

Frihetsgudinnen, som ble tegnet av billedhoggeren Frederic Bartholdi og som var en gave til det amerikanske folket fra det franske folket som et symbol på landenes gjensidige vennskap, trer stadig klarere frem som et maktsymbol hvor de syv piggene på kronen, som symboliserer de syv hav eller de syv kontinenter, synes å representere hennes eller USAs erobring og kontroll over hele verden. Hvis politikerne i Washington nå skal fortelle nyankomne at det ikke holder å jobbe hardt og være rakrygget, da skulle de sende Amerikas mest standhaftige immigrant, Frihetsgudinnen, tilbake dit hun kom fra. Frankrike kan trenge henne nå.

Immigration Clearinghouse

frihetsgudinne

frihetsgudinnen_247264m

frihetsgudinnen_og_flagg1

frihetsgudinnenclosed_color

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: