Nyhetsbildet – Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg! Spre denne informasjonen – websiden – videre!

Bli med på Globaliseringskonferansen 6.- 9. november

Posted by Fredsvenn den november 3, 2008

Globaliseringskonferansen, som inkluderer nærmere hundre stormøter, debatter og seminarer, foruten gode kulturopplevelser med alt fra konserter til bokbad og aksjonsverksteder, vil bli holdt i Oslo fra 6.- 9. november.

Globaliseringskonferansen har tradisjoner for et godt og variert kulturprogram, og kultur vil sette sitt tydelige preg også på årets konferanse. Derfor kommer filmskaper Erling Borgen for å vise film og Sosialistisk kor for å sette opp sin nye cabaret. For ikke å snakke om at Knut Nærum kommer for å live opp et av stormøtene med litt humor. Gert Nygårdshaug, forfatteren av Mengele Zoo, kommer til konferansens eget bokbad. Globaliseringskonferansen har også fått i stand et eget samarbeid med Oslo World Music Festival, og kan by på et flott program med artister fra ulike deler av verden.

Disse kommer også til globaliseringskonferansen: Finansminister Kristin Halvorsen, utenriksminister Jonas Gahr Støre, leder i Attac Emilie Ekeberg, Amit Srivastava, Koordinator  for India Resource Center og direktør for Global Resistance,  Alejandro Landívar, leder for Observatoriet for naturressurser i Bolivia. Knut Kjeldstadli, professor i historie og medlem av Attac, og Rune Skarstein, radikal samfunnsøkonom og forfatter, kommer. Og mange flere! Kommer du?

Globaliseringskonferansen vil dessuten for første gang tilby kulturbarnehage for barn i alle aldre. Det vil også bli satt opp egne busser for ungdom fra ulike steder i landet, eller det tilbys reisekompensasjon. Det er også mulig å overnatte på skoler i Oslo.

Se fullt program

For mer informasjon og påmelding

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: