Nyhetsbildet – Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg! Spre denne informasjonen – websiden – videre!

Globaliseringskonferansen i Oslo

Posted by Fredsvenn den oktober 13, 2008

Europas Sosiale Forum i Malmö, 17.- 21. september samlet omkring 15.000 aktivister fra sosiale bevegelser, fagbevegelse, miljøbevegelse, og politiske partier fra hele Europa, men også utenfor Europa. Forumet hadde et vidt program med flere hundre møter, workshops, ulike konserter og kulturelle innslag. Forumets høydepunkt var på lørdag da de 15.000 deltakerne inntok Malmös gater og skapte en fargerik og mangfoldig folkefest.

Globaliseringskonferansen, som vil finne sted i Oslo 6.-9. november, er et møtested og et samarbeidsforum for aktivister, tillitsvalgte og andre engasjerte i de miljøene i Norge som arbeider for en verden der hensynet til mennesker, samfunn og miljø settes foran hensynet til fortjeneste. I løpet av de fire dagene konferansen pågår, holdes en rekke stormøter, seminarer, verksteder, debatter og foredrag med innledere fra både inn- og utland. I tillegg satser konferansen på fristende kulturinnslag som kulturbarnehage, konserter, film og bokbad.

Med sitt fokus på aktuelle samfunnsproblemer, alternativer og strategier har globaliseringskonferansen befestet seg som en viktig begivenhet for de som arbeider for en annen og mer rettferdig verden.

Det blir den største samlingen av grasrotaktivister og -organisasjoner fra hele landet.

… du får diskutert og lært om de store politiske og sosiale spørsmålene i vår tid.

… konferansen består av nærmere hundre seminarer, kulturelle verksteder og stormøter.

… vi trenger kunnskap for å forandre verden, og verden trenger forandring

– vi vil at du skal bli med og skape forandringene.

Globaliseringskonferansen tilbyr gunstige deltakerpriser for studenter, pensjonister og arbeidsledige. Det vil bli satt opp busser fra flere steder i landet, og det tilbys også gratis overnatting på skoler for ungdom og studenter. Vi planlegger noen felles frokoster og middager for Attac- medlemmer under globaliseringskonferansen, så hvis du kommer til konferansen, gi oss beskjed slik at vi kan informere deg om felles sosiale aktiviteter.

For mer informasjon se: http://www.globalisering.no/. Der melder du deg på, og finner program og informasjon om innlederne.

Vi kan friste med….

Malalai Jya,suspendert medlem av det Afghanske parlamentet og Afghanistans kanskje modigste kvinne, møter Jonas Gahr Støre til stormøte om krigen i Afghanistan.

Kristin Halvorsen, Helga Pedersen og Liv Signe Navarsete kommer for å gjøre opp status for Soria Moria-erklæringa i debatt med Lars Haltbrekken og Judith Klein.

Bokbad med Gert Nygårdshaug, film med Erling Borgen, humor ved Knut Nærum

Adrien Sinafasi, Yash Tandon, Gerd Brantenberg, Geir Gamborg Nielsen, Asbjørn Wahl, Ingeborg Gjærum og 200 innledere til!

Vil du forstå og forandre verden? Gå ikke glipp av over 80 forskjellige arrangementer med innledere fra både inn-og utland. Velg mellom:

*politiske møter > debatter > verksteder > konserter > kulturbarnehage

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: