Nyhetsbildet – Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg! Spre denne informasjonen – websiden – videre!

Årets Nobels fredspris går til …. Marrti Ahtisaari

Posted by Fredsvenn den oktober 13, 2008

Akkurat som med det meste annet her i verden stilles det visse kriterier for å bli tildelt en pris. Vedrørende Nobel’s fredspris knyttes denne til fredsarbeide. Men som med det meste annet her i verden ser det ut til at dette må gjøres på en måte som ikke rammer eller er provokativ til den bestående  elite, som man i tillegg må være en del av eller i alle fall gode venner med. Hva skjer vel den hund som går løs på sin herre?

Kanskje dette er årsaken til at David Ray Griffin og 9/11 Truth-bevegelsen, som til Nobels fredspris 2008, var blitt støttet av 10 professorer eller nåværende eller tidligere parlamentarikere, ikke mottok prisen på tross av at dette kunne ha vist seg langt bedre for å skape fred for fremtidige generasjoner. «I den æra USA-administrasjonen kaller ’Den globale krigen mot terror’ har David Ray Griffin og 9/11 Truth-bevegelsen gitt det mest signifikante bidraget til fred, og for dette bør de hedres med Nobels fredspris i 2008.»

Se: 911-truth-nominert-til-nobels-fredspris-2008

Her har jeg klippet og limt inn viktige saker vedrørende årets nobelprisvinner. Forhåpentligvis vet dere om langt mer. La oss derfor starte en debatt om dette temaet.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: