Nyhetsbildet – Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg! Spre denne informasjonen – websiden – videre!

TIL KORSTOG MOT USA!!!

Posted by Fredsvenn den februar 17, 2008

Bush vet hva han gjør, på tross av hva som ellers måtte bli sagt. Se på lommeboka og på nettverkene hans. Han er karrierejeger. Kongen på haugen. Merkelig at han i det hele tatt klarer å se seg selv i speilet uten å måtte spy. Skulle bare mangle at folk ikke sympatiserte med han, deres egen undertrykker. De skulle bare kun ha vært aktive, gjort noe for å forandre situasjonen. Finnes det en himmel og helvete, er jeg ikke i tvil om at han og de som følger ham kommer til sistnevnte sted. Hva som har skjedd og som skjer i Irak må man tilbake til 1200-tallet for å sammenligne med. Greit, det er ikke kun hans feil, foruten bl.a hans far, men det gjør ikke feilen mer åpenbar. I det hele tatt å tro at USA skal gå til krig mot folk for å innfri demokrati, er en så absurd tanke at man ikke skulle tro at han noen gang hørte på fornuft. Hadde jeg talt til ham, ville jeg nok ha bitt meg selv så hardt i leppen på grunn av hans manglende forståelsesevne at det ville bli store åpne sår. Jeg ønsker ham, uten å ha hevnmotiv eller ville se blod, samme skjebne som Ariel Sharon, kanskje mest på grunn av at det er et tegn fra åpen, noe å tro på.
øøø

Krig er eneste utvei. Ale annet er snikksnakk. Og krigen handler ikke kun om Palestina eller Vest Asia, men om hele verden. Skal vi la konsernene styre? Ødelegge naturen, gjøre folk til slaver. Nei. Når skal vi begynne å handle?

Den dagen USA angriper Iran? Dette vil være et angrep på ennå et land som ikke har truet med noe son helst og som kan sees på som et uskyldig offer. Vi må nå ta hendene opp av lomma, ikke kun pga Iran osv, men ikke aller minst på grunn av oss selv og fremtidige generasjoner. La derfor bannerne vaie.

 

I tillegg kommer at stadig flere muslimer mener det er Mossad som står bak kampanjen med å få ut bildene for å provosere muslimer, slik at man senere kan komme videre i «krigen mellom sivilisasjoner», som Huntington og CFR, så gjerne vil, med angrep på Syria og Iran, og Israel på sin side ønsker oppbakking fra Vesten for å snerte en del av Vestbredden og slå ned på palestinerne, især etter at Hamas, som Israel i sin tid var med på å støtte, i sin kamp mot PLO og Fatah, vant valget. Det at diverse Hamasledere har blitt drept, bør være et signal på at Hamas nå arbeider egenrådig. Proaktiv krigføring er langt fra nytt.

 

Du har så rett når du skriver at det er Vesten, ikke muslimene, som er aggressive. Faktisk vil jeg ta det så langt som å si at det ikke ser ut til at det er noen som for alvor vil gå mot den nye verdensorden, trolig på grunn av at denne orden innlemmer alle de kreftene som kunne tenke seg å gjøre den type vold som den nye verdensorden, med USA og Israel i spissen, klandrer andre for. Det er lett å snu hele bildet, men det vil kreve helt andre og langt mer blodige fremgangsmetoder. noe vi til dags dato ikke er parate til, men som helt antagelig før eller senere vil bli helt nødvendige.

 

Man valgte til slutt å ta livet av tsarfamilien. Det er langt enklere enn man tror. Men, som sagt, hverken jeg eller andre, slik ser det i alle fall ut til, er parate til dette. Desverre. Vi er for ødelagte av moral og etikk, troen på at det er for slemt å ta liv. Men, skal vi huske, den nye verdensorden, eller de som fremmer den, tar liv HVER ENESTE DAG. Ikke kun livet til folk i tredje verden, forutenom våre liv her i Norge og i andre vestlige land. Hva er vell meningen å støtte opp under et samfunnssystem hvis mål er å drepe alt vi har kjært – demokrati, fellesskap, mangfold, natur, dyr osv osv pga en overflod av grådighet, som grenser mot det overnaturlige.

 

Ting er ikke alltid slik de ser ut til å være. De er som regel langt, langt værre!

Se: Til korstog mot USA!!! – Fordi vi ikke har noe alternativ

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: