Nyhetsbildet – Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg! Spre denne informasjonen – websiden – videre!

USA har bombemål i Iran Klare

Posted by Fredsvenn den februar 15, 2008

Fra Neo-Con til Theo-Con, en beskrivelse på dem viss konservative ideologi, det kristne høyre, især de viss ideologi er en syntese av elementer av amerikansk konservatisme, konservativ kristendom og sosialkonservatism, og som inkluderer troen på at religion skulle spille en større rolle når det kommer til å forme den offentlige politikken. Jacob Heilbrunn skrev i 1996 at «De neokonservative tror USA er spesielt ettersom det ble dannet på ideen — en forpliktelse til menneskerettighetene som beskrevet i uavhengighetserklæringen — ikke i etnisk eller religiøs tilhørighet. De theokonservative, tror også, at USA er grunnet i en ide, men tror at ideen er kristendom.» I 2006 skrev Damon Linker boken The Theocons: Secular America Under Siege. USA fører nå korstog, et korstog Israel på mange måter står bak.

En av de eldste legendene i historien er historien om de fire rytterne i apokalypsen, som åpenbarer seg rett før en stor katastrofe, en advarsel til verden. Dette er krig, sult, sykdom og død. I dag, i disse apokalyptiske tider, opptrer de fire rytterne som kristne og sionister, som maskerert som kristne patrioter utfører deres dåd. Disse fire blir i USA antatt å være Billy James Hargis, Billy Graham, Pat Robertson og Jerry Falwell. Disse lobbyerer for et større Israel.

Milenniumet 2001 kom og George Bush, gjennom valgfusk, og Ariel Sharon, gjennom å gå opp på tempelhøydene, kuppet til seg makten i 2001. Terroraksjonenen den 11. september 2001 – USAs nødnummer i det nye milenniumet og de to tårn. Deretter fulgte Fascisme. Patrot Acts I & II, Homeland Security Departments osv. Overvåkning og militarisering.

Helvetesmaskinen i Sveits, Stephen Hawkings dommedagsklokke, en krig mellom Iran, ariernes land, og Israel og deres allierte, klimaendringene vi nekter å kue oss etter, og som gir økt varme og kulde rundt om i verden med skiftende klimasystemer, alliansen mellom USA, Storbritannia og Israel som sprer død og krig gjennom å skape kaos, Israels enorme makt over finansverden, en globalisert økonmi i en større krise enn under den store depresjonen i 1929, som har ført til sult, nød og død i den fattige delen av verden, men som ennå ikke har åpenbart seg i den vestlige verden osv. Alle symptomer på at vi har forlatt veien og går i blinde ute i en farlig, mørk og dyp skog.

Armageddon eller Ragnarokk er nær! En apokalyptisk katastrofe, slik som forutsett i Åpnebaringens bok. Gud eller selvoppfylt profeti, trolig utført av kristne og sionistiske fundamentalister, spiller liten rolle. Om det er en transformasjon til noe som er bedre eller vår død er det opp til fremtiden å avgjøre, nå må vi ha tungen rett i munnen og forsøke så godt vi kan å finne tilbake til veien igjen. Enkelte, slik som Bahai, taler opp for et fredens milennium,mens mange ser i spenning på år 2012 som mayakalenderen har spådd om.

«Terroranalytikeren» og forfatteren bak The Copper Scroll, Joel C. Rosenberg, hevder at Irans president Ahmadinejad planla en kataklysmisk hendelse for å feire en hellig dag i den shiamuslimske kalender. Han er i følge seg selv » … en evangelisk kristen fra orthodoks jødisk bakgrunn med interesse for endetidsprofeti

Palestina, Afghanistan, Irak, Lbanon, Somalia, Iran osv. Først bombet man shiaenes helligste moske, al Askari, i Samarra, hvor deres Messias skal befinne seg, deretter lot man Saddam Hussein henges på muslimenes hellige dag og hans bror miste hode en uke senere, for deretter å støtte Saddams tidligere hemmelige politi og sunnifundamentalister mot shiabefolkning og sammen med blant annet Saudi Arabia gå til krig mot Hezbollah. Hamas har man forsøkt å knuse og palestinerne er ofre, nå mer enn noen sinne, for folkemord. Sanksjonen mot dem har fungert og det palestinske samfunn har falt sammen, hvis det da i det hele tatt var noe igjen av det etter 60 år med folkemordlignende forhold. Nå er sionistene i Israel i god vei med å ødelegge sunnienes helligste moske, al Aqsa moskeen i Jerusalem. Noen jødiske grupper i Jerusalem ønsker å klargjøre veien for deres egen Messias ved å gjenbygge et tempel på et område hvor et av islams helligste gravsteder nå befinner seg.

Babylon er knust og Babels tårn bygget. Tavlen med jødenes fangenskap fraktet til Knesset. Nå har sionisten Simcha Jacobovici produsert en film hvor man hevder å ha funnet graven til Jesu Krist? Hvis Jesus Krist reiste seg fra de døde, må han være den han erklærte seg for å være: Guds sønn. Hva vil kristendommen være uten oppstandelsen? Ahmadinejad på sin side håper å ønske den 12te imam, Mahdi, velkommen til Tehran innen to år.

Iran : Første del

Innledning: Iran

Iran krig – Fake

Kongressens makt

Kapitalismen og idiotkulturen

Falske laggoperasjoner


Iran : Andre del

Al Askari moske bombing

Splitt og hersk

Situasjonen i Irak

Iraq Study Group (ISG)

Iran : Tredje del

Trusler om krig mot Iran

Motstand mot Iran krig

En ny fake krig

Noen eksempler

En kommende krig

Viser muskler

Kald krig tendenser

No Iran Body Count

Irak 101 : Terrorisme

Iraq is Vietnam-and You’d Better Believe It

Iraq Veteran Speaks Out On War Crimes

Israel ber om klarsignal for flyangrep mot Iran

Israel seeks all clear for Iran air strike

On Why Bush Does Diplomacy Mafia-Style

1,000 U.S. troops killed in Iraq in October! 2006

Casualties in Iraq : The Human Cost of Occupation

Where are British troops and why?

1,000 US Troops Present Petition for Iraq Withdrawal to Kucinich

The time to leave

Hatred of America unites the world

US generals ‘will quit’ if Bush orders Iran attack

American armada prepares to take on Iran

The US psychological torture system is finally on trial

Report: Portugal opens criminal investigation into alleged CIA flights

The Guantanamo Camp updates 2007

Bush planlegger luftangrep på Iran innen august

Administrasjonen til George W Bush planlegger luftangrep mot Iran innen de neste to månedene, forteller en informert kilde til Asia Times Online. Dette er et ekko av de rapportene som har nådd overflaten i amerikanske media i det siste.

The War Camp is Intent on Striking Iran

Building a Case for Attack on Iran’s Nuclear Sites

Commander Dempsey: U.S. Must Confront Iranian Influence In The Middle East

Report: U.S. delays report on Iran

Attack Iran – Trash the Constitution

White House denies Iran attack report

Manufacturing Consent For An Attack On Iran: Gates rebuffs calls for diplomacy with Iran

US Congressional leaders say they don’t rule out military option against Iran

US House speaker: Nancy Pelosi: Nothing should be ruled out in order to stop Iran

Iran busts CIA terror network

Lies of Aggression

U.S., Israel See Need For ‘Tangible Action’ On Iran Nukes: Olmert

Full Text – President Bush Addresses Members of the Knesset

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: