Nyhetsbildet – Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg! Spre denne informasjonen – websiden – videre!

En samlet anti-imperialistisk og anti-krigs bevegelse

Posted by Fredsvenn den september 8, 2007

En samlet anti-imperialistisk og anti-krigs bevegelse kan ikke kun bli basert på mobilisering av de som ikke liker krig, men må knuse de kriminelles militære og sette spørsmål ved deres rett til å regjere. For å gjøre dette må vi demontere dets propaganda apparat.

Anti-krigsmanifestasjonene rundt om i verden må ta skritt for å få etablert fundamentet for et permanent kommunikasjonsnettverk, bestående av titusener antikrigskomiteer på lokalt nivå. Det vil bli gjennom dette nettverket at legitimiteten til de som regjerer “i vårt navn” vil bli utfordret.

Anti-krigs og anti-kapitalist bevegelsene må bli integrert i en samlet global bevegelse. Folk må bli forent i alle sektorer; grupper som arbeider med en enkel sak må forenes i felles og kollektiv forståelse i hvordan den nye verdensorden (NOW) ødelegger og fattiggjør.

Globaliseringen av kampen er fundamental og krever et nivå av solidaritet og internasjonalisme som aldri før har eksistert. Det nåværende globale økonomiske systemet mates av disharmoni og sosial splittelse mellom og innen land. Dette ikke aller minst gjennom å lage en todelt verden hvor man enten er med USA/Israel eller terrorisme, og hvor man fører en krig mot terrorisme, som man selv opprettholder for på den måten å hindre fred.

Det felles mål og den globale koordineringen mellom ulike grupper, sosial organisasjoner og bevegelser er viktig. En felles anstrengelse for å få slutt på fattigdom, krig og klimaendringer må bli konsolidert raskt. Actuwa foreslår derfor å forene alle de eksisterende nettverk av organisasjoner og sosiale bevegelser til å koordinere og synkronisere vår kamp i målsetting, rom og tid.

GA-IN – Global Anti-Imperialist Network

Data Base

Global Calenders

Comments

Join the project

Reklamer

Én kommentar to “En samlet anti-imperialistisk og anti-krigs bevegelse”

  1. itsame said

    amen…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: